di 06-08-2019

Paul Kpaka tekent contract bij jeugd van Waasland- Beveren

De jeugd van Waasland- Beveren  heeft een overeenkomst met PAul Kpaka om dit seizoen onze elite talenten verder te helpen ontwikkelen .

Paul Kpaka heeft zelf in onze Jupiler Pro league een gevestigde waarde geweest .

De aanvaller speelde in zijn jeugd voor Kamboi Eagles (Sierra Leone), Degerfors IF (Zweden), Östers IF (Zweden) en Feyenoord (jeugd). Na zijn verkoop aan het Belgische RWD Molenbeek in het seizoen 1999/00 maakte hij zijn debuut op 25 augustus 1999 in de belgische competitie .Tijdens zijn twee seizoenen bij Germinal Beerschot ontpopte de bonkige aanvaller zich tot een ware topschutter en hengelde de Belgische top-5 naar zijn diensten. In het seizoen  2001/02 werd hij getransfereerd naar RC Genk ?Daarna heeft hij nog voor de Roosendalers  in eerste devisie gespeeld, KSV Roeselaere , Germinal beerschot en de laatste 2 jaren in Cyprus . Paul Kpaka  zal zijn eigen ervaringen delen met onze jeugdspelers van W-B .  Hierbij zal ook de U 11 trainen van W-B.

Wij wensen Paul heel veel succes met zijn nieuwe ervaring .