za 14-04-2018

UPDATE: Pasdagen spelers & medewerkers jeugd – seizoen ’18 – ’19

Het huidige seizoen is nog volop bezig en wij zijn volop bezig met de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Zoals iedereen weet, spelen zowel het eerste elftal, als al onze jeugdploegen vanaf het seizoen 2018-2019 met UHLSPORT als nieuwe kledijsponsor.  Hiervoor organiseren wij voor alle jeugdspelers, trainers, afgevaardigden en alle andere medewerkers van de jeugdacademie pasdagen.

Deze zullen door organisatorische redenen, dit jaar enkel plaatsvinden op SITE FREETHIEL (hoofdtribune – 2e verdieping  3e verdieping).  Wij voorzien pasdagen op woensdag 02.05.2018 en donderdag 03.05.2018.

Verder info zal nog via mail worden verstuurd (bv op welk tijdstip uw ploeg moet komen, …).

Onderstaand vindt u een overzicht van de kledij dat beschikbaar zal zijn.  Op de pasdagen zal u een persoonlijk bestelformulier krijgen, hierop staat wat er allemaal in het pakket zit voor de speler, trainer, afgevaardigde en medewerker.  Tevens zal er een voorraad aanwezig zijn voor wie een bijbestelling wilt doen, zo kan u de kledij reeds meenemen naar huis.  Het pakket zelf wordt op een latere datum afgeleverd.  Hieronder vindt u een overzicht wat er in uw een pakket kan zitten:

JEUGDSPELERS

COACHJAS
REGENJAS
SWEATER
TRAININGSPAK
TRAININGSSHIRT + SHORT
Coachjas (spelers1) Regenjas (spelers) Sweater (spelers) Trainingsvest (spelers) Trainingsbroek (spelers) Set (T-Shirt & Broek spelers)
SPELERS <U10 RUGZAK
SPELERS >U09 SPORTTAS
Rugzak (spelers) Sporttas (spelers)

 

STAF, AFGEVAARDIGDEN EN MEDEWERKERS

COACHJAS
REGENJAS
SWEATER
TRAININGSPAK
TRAININGSSHIRT
Coachjas (Staf1) Regenjas (Staf) Sweater (Staf) Trainingsvest (staf) Trainingsbroek (staf) T-Shirt (staf)
POLO
WOVEN SHORT
RUGZAK
Polo (Staf) Woven Short (staf)  Rugzak (staf)