vr 24-02-2017

vriendschappelijke samenwerking

Beste ouders,

Onze Beverse Ultras en onze Supportersfederatie hebben sinds vorig seizoen een vriendschap opgebouwd met de supporters en de Supportersvereniging van RKC Waalwijk.

RKC speelt in de Nederlandse 2de divisie, de Jupiler League en heeft als thuisbasis het Mandemaekersstadion. Om onze vriendschap met het Nederlandse geel & blauw verder uit te bouwen organiseren Kevin (WB Young Believers Kids Club) en Julia (Kids Club RKC) een uitwisseling.

Concreet:

We leggen een bus in voor onze Kids Club-leden, jeugdspelers en WB-supporters voor de wedstrijd RKC Waalwijk – Helmond Sport van vrijdag 3 maart 2017 (Krokusvakantie). De wedstrijd start om 20u00. Vertrek aan de Freethiel is voorzien om 17u00.  Young Believers Kids Club-leden en jeugdspelers rijden gratis mee én ook hun ticket is gratis (indien ze vergezeld zijn van een betalende volwassene) ! Eenmaal aangekomen in Waalwijk, hebben we nog een grote verrassing voor hen!

We geven ook de kans aan geïnteresseerde WB-supporters om mee te reizen en de sfeer op te snuiven in het Mandemaekersstadion.
Mee de verplaatsing maken doe je aan €20 (busverplaatsing én ticket voor de wedstrijd)!

Hoe schrijf je in?
Bevestig je inschrijving vóór vrijdag 21 februari 2017 via young.believers@waasland-beveren.be .
Schrijf daarna het bedrag over op BE97 1430 9856 6249 met vermelding van de namen van de deelnemers.

Organisatie in samenwerking met  WB Young Believers Kids Club, Supportersfederatie Waasland-Beveren, Flemish Groundhopper en RKC Waalwijk Kids.

Sportieve groeten,

Kevin van Cutsem
Coördinator Young Believers Kids Club

Waasland-Beveren | Freethiel
Stadionplein 1 | 9120 Beveren
www.waasland-beveren.be
T. +32 3 750 25 00Beste ouders,