wo 14-12-2016

Winnaars The Battle of the Teams!

BATTLE OF tHE TEAMS …

…en de winnaar is…

PU11p-w1200-h1200

Met een verkoop van 393 dozen wist dit team zich (alweer) te kronen tot DE winnaar van de actie! Vorig jaar wonnen zij als PU10 de wedstrijd met 239 dozen. Zij deden het dus nóg beter dan vorig seizoen!

 

 

 WB  

 

 KV oostende

Als beloning worden zijn met hun ouders uitgenodigd om op zaterdag 21 januari 2017 de wedstrijd van het eerste elftal

Waasland-Beveren – KVO OOSTENDE  mee te maken vanop de A-tribune.

 

Bovendien zullen zij vóór deze wedstrijd  bloemetjes worden gezet en krijgen zij hun beloning overhandigd:  Zij mogen  met het volledige team, trainer Marco (De Dobbelaer) en afgevaardigde Geert (De Decker) gaan bowlen. We voorzien ook een hapje en een drankje.

bowling paleis

 

 

 

Speler Manolito Van Vlierberghe  verdient alweer een speciale vermelding voor een individuele verkoop van 225 dozen! Ook hij ontvangt een attentie vanwege het Jeugdbestuur: hij zal een paar gepersonaliseerde voetbalschoenen van zijn lievelingsmerk in ontvangst mogen nemen.

manolito van Vlierberghe

 

 

Het Eventteam wil langs deze weg iedereen bedanken: zij die voor de mooie verkoop gezorgd hebben, zij die onze wafeltjes kochten en zij die meehielpen aan de praktische organisatie van de actie!

merci