wo 30-03-2016

Sponsor in de kijker!

A LIFESTYLE FOR EVERYBODY
 
Een echte thuis is een woning die een weerspiegeling is van de persoonlijkheid en de levensstijl van de eigenaar. Hout past in elke levensstijl en krijgt in iedere woning een persoonlijke touch. Wooden Heart, heeft een hart voor hout, hiermee verzorgen wij al uw binnen- en buitenschrijnwerkerij. De ruimte waar we onze meest persoonlijke momenten beleven met familie en vrienden, moet ons opnieuw energie geven. Wooden Heart wil mensen gelukkig maken in hun huis, zodat iedereen die er binnenkomt mee kan genieten van dit gevoel.
 
 
We werken steeds op maat, zodat we dingen kunnen creëren die goed gemaakt zijn. Omdat we alles kunnen maken, zijn we niet aan een stijl gebonden. Om uw wensen en dromen tot realiteit te kunnen brengen werken we steeds met een offerte met schetsen en tekeningen. Naargelang uw persoonlijke smaak, budget en materiaalwensen geven we elk interieur vorm. We overlopen ook graag alle mogelijke huishoudtoestellen, materialen, werkbladen, verlichting, grepen,…
Wooden Heart zorgt ervoor dat u lang en zorgeloos van uw interieur zal kunnen genieten.
 
WAT DOEN WIJ
Binnen- en buitenschrijnwerkerij
 • Maatmeubilair (onder een trap, badkamer, living, dressing, berging, kinderkamer, zolderinrichting…)
 • Keukens met alle huishoudtoestellen
 • Binnen- en buitenverlichting
 • Ramen en deuren
 • Terras
 • Parket
 • Gevelbekleding (in ceder, padouk,…)
 • Gyprocwerken
 • Dakwerken
 • Orac decoratielijsten
 • Trap

 

Totaalconcepten in een nieuwbouwproject of een volledige renovatie
Volledige realisatie, plaatsing en interieurinrichting
Herstellingen en onderhoud

http://www.woodenheart.be
info@woodenheart.be