ma 29-02-2016

Proficiat NU17!!!!

Wij wensen onze NU17 een dikke proficiat met hun prachtprestatie om voorbije weekend Club Brugge te verslaan met 2-1!

NU17Proficiat aan alle spelers en technische staff voor deze stunt…..

Club stond op de 2de plaats met 53 punten, WB op de 15de plaats maar slaagde er toch in om de 3 punten weg te snoepen voor de neus van Club.

Er komt snel een verslag over de match!

foto’s vind u ook terug op onze multimedia pagina…..

Matchverslag:

Verslag  WBu17-Club Brugge kv U17

We gaan gretig van start, al na enkele minuten kan Beau een eerste poging wagen van op 25m, jammer genoeg over het Brugse doel. We hebben Brugge goed onder controle, het spel is bijna voortdurend op de helft van Brugge. Door onze goede organisatie geven we dan ook weinig ruimte om te voetballen. Tussendoor waait een vrije trap vanaf de zijkant bijna in het bezoekend doel.  Na 20minuten komen de bezoekers toch opzetten maar onze doelman komt knap tussen. Er is vooral veel middenveldspel, WB zet Brugge voortdurend onder druk waardoor het moeilijk voetballen is voor de bezoekers. 5minuten voor rust komen we op voorsprong na een knappe vrije trap van Beau die in doel zien verdwijnen na een krachtige kopslag van Davino. De laatste wapenfeiten van de eerste helft zijn voor de bezoekers maar tot uitgespeelde kansen komen ze niet meer.

 

In de tweede helft hebben we bijna hetzelfde spelbeeld. Brugge dat zijn looplijnen tracht bij de passen en WB dat de controle over de wedstrijd zonder veel problemen kan behouden. Na 25minuten in de tweede helft komt Club op gelijke hoogte, een duidelijk met de hand afgewerkte bal hangt tegen onze touwen de overigens zeer correct fluitende ref noch zijn assistente hadden het handspel opgemerkt. Op een zeer zure en onverdiende  manier komen de bezoekers dus gelijk. Na wat protest en overtredingen van beide partijen verloopt de wedstrijd terug sportief. Zonder echt kansen af te dwingen gaan we vol voor de 3-punter. Na 80minuten wedstrijd komen we na een rommelige fase voor het doel op een verdiende 2-1 voorsprong. In een lange slotfase moeten we nog alle zeilen bijzetten om onze voorsprong te behouden. Het laatste fluitsignaal is dan ook welkom! Uiteindelijk wint WB met 2-1 tegen Club-brugge, een prestatie die zowel bij spelers als trainers veel deugd deed. Hopelijk zijn we nu vertrokken voor een positieve periode en kunnen we met veel vertrouwen de midweek wedstrijd tegen Lokeren aanvatten.

IMG_2771-w800-h800