ma 17-08-2015

Oplopen NU9+ Tornooi

Onze NU9 beleefde een super fijn weekend. Zaterdag mochten zij oplopen met het eerste elftal.

Onze gasten zorgen ook nog eens voor de sfeer achteraf op tribune A tijdens de spektakelmatch van de grote jongens. Wat een feestje!

Zondag mocht een selectie aan de slag op het internationaal tornooi van Cercle Brugge. Nadat ons ploegje zich kranig had verweerd tegen Club Brugge en het Duitse Mainz 05 konden we onze eerste overwinning tegen SK Lierse.

Na de middagpauze trokken we de stijgende prestatielijn door. OHL werd opzijgezet en Waasland-Beveren behaalde een billijk gelijkspel tegen het Engelse Everton. Om onze progressie verder in cijfers uit te drukken namen we in onze laatste partij vlot de maat van Tubize met een ruime zege.

Proficiat aan ALLE NU9-spelers voor de getoonde discipline op beide activiteiten. De tornooiselectie heeft zich geweerd als leeuwen en heeft de club op een voortreffelijk manier in de kijker gezet. De complimenten van tegenstander en scheidsrechters waren een mooie blijk van waardering. We weten dat we nog veel werk aan de winkel is; maar met een goede ingesteldheid kunnen we samen ver geraken.   Als kers op de taart werd onze “kleine Messi”; Naoufal Guerti, terecht uitgeroepen als beste speler van het tornooi.  Naoufal schudde de ene mooie dribbel na de andere uit zijn korte beentjes en dat was de tornooiorganisatie duidelijk niet ontgaan. Proficiat Naoufal!!!   Trainers NU9
groepsfoto NU9 tornooitornooi NU9 2oplopen NU9oplopen NU9 3oplopen NU9 2