Remo Frit

Remo-Frit bvba
Aven Ackers 15B
9130 Verrebroek +32 (0)3 735 00 00
www.remofrit.be

Remo-Frit is sinds jaar en dag een gekende naam in de markt van verse aardappelproducten. De groei van dit familiebedrijf is voornamelijk te danken aan de ingesteldheid van de onderneming, namelijk : Zorg voor de klant, aandacht voor kwaliteit en bereidheid te investeren in nieuwe ontwikkelingen en productiemethoden.
Aardappelen zijn een belangrijk bestandsdeel van de dagelijkse voeding, rijk aan bouwstoffen, vitamines en mineralen. Voordat de aardappel is veranderd in een goudgeel frietje of een lekker kookaardappeltje, gaat daar een heel proces aan vooraf. Alle onderdelen van het productieproces verdienen bij Remo-frit de uiterste aandacht, waarbij kwaliteit voorop staat.

Begin 2001 heeft Remo-Frit een nieuw industrieel pand in gebruik genomen. De infrastructuur en machines zijn fonkelnieuw . Er zijn enorme investeringen gedaan om meer dan te voldoen aan de inrichtingeisen van een aardappelschilbedrijf. In de zomer van 2006 werd een tweede fabriek geopend, voor de productie van voorgekookte aardappelproducten zoals verschillende soorten kookaardappelen, aardappelblokjes, aardappelschijfjes en partjes.

In 2006 is Remo-frit bvba op de markt gekomen met "Remo-Frit-Plus". De frieten ondergaan een unieke warmtebehandeling waardoor ze een enorme meerwaarde krijgen en toch de echte aardappelsmaak behouden. De filosofie achter het ganse versgebeuren is, dat de tijd tussen het ontvangen van uw order en het afleveren van ons product zo kort mogelijk is . Remo-Frit kan u dit garanderen dankzij hun eigen wagenpark. Met koelwagens bezorgen wij u onze producten op de meest ideale temperatuur, nl. 2 à 4 °C. Eveneens beschikken we over een verdelersnetwerk in België, Nederland en Frankrijk.